Milletvekili Şahin' den Eskipazar OSB Açıklaması

Karabük Ak Parti Milletvekili Cem Şahin sosyal medya hesabından Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Şahin' den Eskipazar OSB Açıklaması

Milletvekili Ali Keskinkılıç ile toplamda 347 hektar alanı bulunan sanayi bölgesini incelediklerini açıklayan  Şahin, "Karabük'ümüz bir sanayi kenti. Ülkemizin ilk ağır sanayisi bizde. Sanayi kültürüne sahip bir kentte yaşıyoruz. Bunu geliştirmek ve güçlü yarınlar oluşturmak bizim asli görevimiz. Eskipazar OSB Karabük için güçlü bir yarın demektir. Eskipazar OSB, içinde barındırdığı ulaşım özellikleri ile geleceğin üretim üssü olacak ve bölgenin daha çok kalkınmasında etkin bir rol oynayacak. Eskipazar OSB Karabük'e değer katacak"  ifdelerine yer verdi. 

Bölgede çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:

"Eskipazar OSB Karabük için güçlü bir yarın demektir.

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 73 parselin tamamı tahsis edildi, bir firma temelini attı, bazı firmalar ise proje çalışmalarını başlattı.

Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ile toplamda 347 hektar alanı bulunan sanayi bölgesinde incelerde bulunduk.

Karabük'ümüz bir sanayi kenti. Ülkemizin ilk ağır sanayisi bizde. Sanayi kültürüne sahip bir kentte yaşıyoruz. Bunu geliştirmek ve güçlü yarınlar oluşturmak bizim asli görevimiz. Eskipazar OSB Karabük için güçlü bir yarın demektir. Eskipazar OSB, içinde barındırdığı ulaşım özellikleri ile geleceğin üretim üssü olacak ve bölgenin daha çok kalkınmasında etkin bir rol oynayacak. Eskipazar OSB Karabük'e değer katacak.

Bölgede çalışmalar hızla devam ediyor. Burası modern sanayi altyapısıyla yerelden evrensele üretimin parlayan yıldızı, istihdamın ve sürdürülebilir kalkınmanın adresi olacak. Yaklaşık 6 bin kişi burada istihdam edilecek. Bütün bu özellikleri ile çok önem arz eden Eskipazar OSB'deki çalışmaların her aşamasıyla ilgileniyor, yakından takip ediyoruz. Bir an önce vücut bulması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. "dedi.

Ceren Yıldız

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER